top of page
Zoeken

The Sleep Code™ - slaapcoach...

Voor velen is een slaapcoach een “nieuw begrip” binnen het baby gebeuren.

Daarom wou ik even de tijd nemen om je meer te vertellen over wat ik als The Sleep Code™-slaapcoach eigenlijk doe.

Als ik mensen vertel dat ik gezinnen help om meer te slapen, komt al snel de volgende vraag: "Wat doe je dan precies?”

Ik ben eigenlijk een niets meer dan een slaap- en welzijnsspecialist met een achtergrond in verloskunde en prematuren- zorg.


Dus wat betekend dat voor jou?

The Sleep Code ™ -benadering leert je hoe je op een dieper niveau contact kunt maken met je baby en hoe je belangrijke veiligheidsgevoelens kunt versterken, zodat je baby voorbereid is en weet hoe hij in slaap moet vallen wanneer hij, op basis van zijn ontwikkeling, hiervoor klaar is.

Binnen deze aanpak staat ontwikkelingsgerichte zorg en leeftijd passend handelen centraal. 

De key- elementen van deze benadering zijn:

 • Je instinct volgen en hierop te vertrouwen.

 • Afstemmen op je baby, zodat je kan herkennen wat voor jou en jouw baby werkt en wat niet.  


Wat mag je van mij als The Sleep Code™-slaapcoach verwachten?

 • Ik zal nooit op scheiding- gebaseerde technieken te gebruiken. In plaats daarvan zal ik nabijheid en hechting aanmoedigen. Ik waardeer vooral de relatie die jij met je kind hebt.

 • Ik zal nooit enige vorm van zelfstandige slaap”training” gebruiken. In plaats daarvan zal ik je begeleiden bij het leren hoe je je kind in staat kunt stellen om meer slaap te krijgen zonder hem alleen te laten.

 • Ik zal niet zomaar een schema of een vooraf opgesteld plan geven. In plaats daarvan zal ik je unieke familie leren kennen en de aanpak afstemmen op wat jullie nodig hebben.

 • Ik zal jullie nooit ondersteunen met een one-size fits all-aanpak. In plaats daarvan zal ik je ondersteunen op een manier waardoor je je zelfverzekerd en empowered voelt in wie je bent als ouder van je unieke en dierbare kind.

 • Ik zal je niet dwingen veranderingen aan te brengen die je niet prettig vindt. In plaats daarvan zal ik je begeleiden bij het houden van de dingen die je leuk vindt en het veranderen van de dingen die je niet leuk vindt. We zullen samenwerken om een ​​aangepast en geïndividualiseerd plan te maken dat goed voelt in je hart.

 • Ik bekijk “slaap” niet alleen maar als een probleem. In plaats daarvan ga ik samen met jou aan de slag om de oorzaak van de onrust te achterhalen en samen te werken om aan te pakken wat de slaap van je kind verstoort.

 • Ik zal je NOOIT beoordelen in keuzes die je hebt gemaakt. In plaats daarvan zal ik je ondersteunen door te geloven dat als ouders, als we beter weten, we het beter doen.

 • Ik zal jou, jouw zorgen of jouw meningen nooit het zwijgen op te leggen, omdat jij de belangrijkste persoon in het leven van jouw kind bent. In plaats daarvan zal ik je helpen je instinct te volgen en te geloven dat jij de beste steun van je kind bent.

 • Ik zal geen standaardbenadering toepassen om de slaapproblemen aan te pakken die je hebt. In plaats daarvan zal ik jouw kind leren kennen, en de individuele behoeften van uw gezin. Ik zal je hele gezin leren kennen en de familiedynamiek ondersteunen als jullie veranderingen doormaken.

Het belangrijkste is dat ik er ben om je in staat te stellen jouw instinct te volgen om meer slaap te krijgen zonder toevlucht te nemen tot technieken die je baby alleen laten huilen of er van uitgaan dat een baby in staat is zichzelf, zonder jouw hulp, tot rust te brengen.  Ik ben hier om met jou samen te werken om een ​​oplossing te vinden die werkt voor jou en jouw gezin. 


Wens je graag nog meer info? Lees dan snel de uitgebreide beschrijving van The Sleep Code ™ op de website

of maak een afspraak.


Alvast veel liefs,

Lise


362 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page