top of page
Zoeken

Net bevallen of nog zwanger en aan het zoeken naar verzorgingsproductjes voor je baby… Wie niet? :)

Velen zweren bij Mustela of Galenco, Zwitsal of Weleda, … Helemaal niets mis mee. Maar… Wil jij graag eens iets anders proberen? Dan raad ik de producten aan van het Nederlandse merk Naïf!

“Naïf zorgt voor baby’s van top tot teen en alles ertussenin. Pure kwaliteit huidverzorging met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Seriously natural.”

Uit wat zijn de producten opgebouwd:

* Katoenzaad olie: Deze olie heeft een lichte, niet vette structuur, waardoor het goed in de huid trekt en de poriën niet verstopt. Katoenzaadolie kan de ruwe huid glad maken en helpen om droge en beschadigde huid te verzachten. Daarnaast beschermt katoenzaadolie de huid voor uitdroging door haar te helpen om vocht vast te houden. * Avocado olie: Avocadolie werkt jeukremmend en ontstekingswerend. * Zoete amandel olie: Amandelolie is een zachte olie die gebruikt wordt voor het behandelen van droge huid, eczeem of acne. * Macademia olie:  Deze natuurlijke olie is rijk aan verschillende vitamines en mineralen. De olie is licht en voelt niet vettig aan, lang houdbaar (zo’n 24 maanden) en is geschikt voor de meeste huidtypes.


Wat belooft het merk:

* Ontwikkeld door de beste experts * pH- neutraal – Dermatologisch getest * Hypoallergeen en allergeen- vrij parfum * Géén irriterende ingrediënten * Speciaal voor de gevoelige babyhuid


Wat ondervonden we zelf:

* De Naïf baby producten zijn om te beginnen heel zacht en aangenaam van geur! * De producten worden door de meeste mama’s en baby’s heel goed verdragen. (Ik ken tot hiertoe geen baby's die op deze producten allergisch reageerden!) * Bij baby’s met een droge huid zie je na enige tijd (dagen tot weken afhankelijk van de huid van de baby) een duidelijke verandering, de huid is meer gehydrateerd. * De massage olie is een zachte aangename olie die de massage nog aangenamer maken. * De badolie wordt een melk in het water, die de huid aangenaam verzacht en hydrateerd! * En dan hebben we nog niet gesproken van de verpakking, die classy en toch ook heel erg lief is!


Klinkt dit voor jou ook interessant? Dan zou ik niet twijfelen en deze producten zeker een kans geven! Geef toe… Ze zouden toch mooi staan op jouw verzorgingstafel!


PS: Leuk weetje... Ook van Naïf bestaat er een zonnecrème en een aftersun voor je baby! ;)


240 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page